Szolgáltatások

A kezdeti egyeztetésektől, a tervezési folyamatokon és az engedélyestetési eljárások lefolytatásán keresztül, a komplett kivitelezés elkészítéséig Önnek a legnagyobb kényelmet igyekszünk biztosítani a projekt során, alvállalkozó bevonása nélkül.

Kútfúrás, vízkezelés, tó és tározó tervezés, építés

Vízkútfúró partnerként segítünk Önnek ivóvízkutak, ipari, mezőgazdasági kutak, sekély és mélyfúrású kutak, kerti öntözőkutak, geotermikus hőszivattyús furatok, monitoring kutak kivitelezésében, illetve tó és tározó tervezésében, építésében.

Bővebben

Vízi közmű, szennyvíztisztító és csatorna

A víziközmű-szektor szereplői jellemzően az önkormányzatok. Az ivóvízellátás és szennyvízkezelési szolgáltatás vezetékes kiépítése a fogyasztási igények fokozott koncentráltsága és a felszínközeli vizek nem megfelelő minősége miatt indokolt.

Bővebben

Víztelenítési rendszerek tervezése, kivitelezése

Az elmúlt években vákuumkút telepítés helyett mélykutas víztelenítés módszerrel valósítottuk meg több víztelenítési rendszer kivitelezését is. Ily módon egyszerűen, biztonságosan oldható meg akár a munkagödör víztelenítése is.

Bővebben

Akkreditált mintavétel és vizsgálatok

Felderítő tényfeltárásokhoz, környezeti állapotértékelések elvégzéséhez az akkreditált mintavételezés tevékenységet saját szolgáltatásként tudjuk biztosítani víz- és talajanalitika céljából elismert laboratóriumi háttérrel.

Bővebben

Környezetvédelmi szolgáltatások

A környezetvédelmi szempontok jelentős szereppel bírnak mind a tervezésben, mind a jogszabályalkotásban. Ennek okán ügyfeleink kötelezettségeit a környezetvédelem területén – mint környezetvédelmi szakértő partner – tudjuk segíteni.

Bővebben

Megújuló energiaforráson alapuló rendszerek

Napjainkban egyre nő a kereslet a megújuló természeti erőforrásokat hasznosító technológiák iránt. Környezettudatos energetikai beruházások tervezése és kivitelezése révén segítünk Önnek.

Bővebben
Folyamatos hatósági kapcsolattartás.
Jogi háttér, engedélyeztetés.
Hatásvizsgálat, felülvizsgálat, kármentesítés.

Dolgozzon velünk!

Családi hangulatban, nyugodt körülmények között, együtt keressük meg az Ön számára legjobb megoldást.

Megfelelő laboratóriumi és kivitelezési hátteret biztosítva komplex megoldást tudunk Önnek nyújtani, nincs szükség több szereplő bevonására.
Szechenyi 2020