Vízi közmű, szennyvíztisztító és csatorna

Ivóvízellátás és szennyvízkezelési szolgáltatás vezetékes kiépítése, ivóvízellátás vízminőségi problémáinak feltárása.

A víziközmű-szektor szereplői jellemzően az önkormányzatok. Az ivóvízellátás és szennyvízkezelési szolgáltatás vezetékes kiépítése a fogyasztási igények fokozott koncentráltsága és a felszínközeli vizek nem megfelelő minősége miatt indokolt. Szolgáltatásaink között említjük az ivóvízellátás vízminőségi problémáinak feltárását is. A víziközmű-szolgáltatás kivitelezésével a hosszú távú működőképességet garantáljuk.

Vízi közmű, vízvezeték, belvízelvezető rendszer tervezés és kiépítés

Vízi közmű bekötés mellett egyedi bekötések, a belvíz elleni védekezés okán pedig belvízelvezetés kialakítását, csatornák, vezetékek kivitelezését is vállaljuk.

Szennyvízcsatorna kiépítés

Vízi közmű, vízvezeték, belvízelvezető rendszer, szennyvízcsatorna kiépítés

A települési környezetvédelmi program részeként kell kidolgozni az önkormányzatoknak a települési szennyvízkezelési programot, mely a vizek hasznosítását, védelmét és kártételeinek elhárítását szolgáló tevékenységekre és létesítményekre vonatkozó általános szabályokról szóló 147/2010. (IV. 29.) Korm. rendelet alapján állítjuk össze. A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény iránymutatásait figyelembe véve készülnek el a vízi építményekre vonatkozó szakmai anyagaink.

Szennyvíztisztító berendezés (lakossági és ipari felhasználásra)

Vízkezelési technológiák közé tartozik a vállalkozások, ipari üzemek, állattartó telepek, vágóhidak működését segítő egyedi szennyvíztisztító rendszer kiépítése, megtervezése és kivitelezése. A szennyvíztisztítás során szakembereink az alapadatok felvétele és a helyszíni adottságok figyelembevétele után dolgozzák ki a szükséges technológiát, mely megtervezésre kerül, majd a helyszínen megtörténik a telepítése.

Lakosság részére előregyártott, speciális, egyedi kislétesítmények telepítését is vállaljuk. A berendezés ülepítőtartályból és szikkasztómezőből áll, semmilyen gépi berendezés nem szükséges az üzemeltetéséhez. A mikroorganizmusok tárolóban történő lebontása után a gravitációs rendszeren keresztül kerül elvezetésre a tisztított szennyvíz, amely a szikkasztórendszeren keresztül a talajba szivárog.

Szennyvíztisztító kislétesítmény szögletes és hengeres kivitelben

Szennyvíztisztító kislétesítmény szögletes és hengeres kivitelben

Többféle egyedi szennyvízkezelési műtárgy (kislétesítmény és kisberendezés) tervezésére és kivitelezésére is lehetőség nyílik, amelyek mindegyike CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik. 500 m3/év mennyiséget meg nem haladó szennyvízkibocsátás jegyzői engedéllyel telepíthető.

Aknák, felszín alatti tározók

Aknák, felszín alatti tározók

Egyéb műtárgy kiépítés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal, akárcsak a vízjogi létesítési engedéllyel rendelkező előregyártott vagy egyedi berendezések beépítése és beüzemelése kapcsán.

Az alábbi szakmai anyagok elkészítésében kérje segítségünket:

  • Felszín alatti vízvédelmi bejelentőlap (FAVI)
  • Védőidom meghatározása, ezek kialakításához szükséges tervek, talaj és talajvíz, rétegvíz szennyeződések feltárása, térbeli lehatárolása
  • Állapot felvételi terv
  • Települési Szennyvízkezelési Program
Folyamatos hatósági kapcsolattartás.
Jogi háttér, engedélyeztetés.
Hatásvizsgálat, felülvizsgálat, kármentesítés.

Dolgozzon velünk!

Családi hangulatban, nyugodt körülmények között, együtt keressük meg az Ön számára legjobb megoldást.

Megfelelő laboratóriumi és kivitelezési hátteret biztosítva komplex megoldást tudunk Önnek nyújtani, nincs szükség több szereplő bevonására.
Szechenyi 2020